De ontwikkeling van je inkomen en vermogen zo gunstig mogelijk plannen?

Haarscherpe fiscale routeplanning

Wil jij ook álles uit je vermogen halen?

Hoe ziet jouw financiële toekomst er eigenlijk uit? Wat zijn je doelen? Hoe zorg je voor optimaal belastingvoordeel? Met een Fiscale Routeplanning kun je de ontwikkeling van je inkomen en vermogen zo gunstig mogelijk plannen. Voor een zonnige oudedag. Eerder stoppen. Of die wereldreis.

Wat je financiële doelen ook zijn: daag mij uit. Dan help ik je met een Fiscaal Routeplan waarmee je álles uit je vermogen haalt. En dat betekent: groen licht voor jouw vermogensontwikkeling!

Taxplanning? Juist! Meesterfiscalisten wijst de weg

Goede fiscale planning is complex. Inkomen en vermogen spelen op verschillende manieren een rol in de belastingheffing. Het is dus belangrijk om je acties goed te plannen en de juiste weg te kiezen. Als je faciliteiten, vrijstellingen en tariefverschillen optimaal benut kun je maximaal besparen. Fiscale routeplanning is dus slim, toch?

De regels veranderen continu

Belastingwetgeving is ingewikkeld. Ook worden de regels continu aangescherpt. Weet je zeker dat je op de juiste manier gebruik maakt van de fiscale regelingen? Betaal je – zonder het te weten – niet te veel belasting? Want of je nou particulier of ondernemer bent: belastingvoordeel is een keuze. Met een fiscaal routeplan help ik je bij het maken van de juiste keuzes.

  • Jouw financiële toekomst overzichtelijk in beeld

  • Met jouw persoonlijke planning haal je álles uit je vermogen

  • Je bent zeker dat je financieel de beste keuzes maakt

  • Méér fiscale mogelijkheden, minder risico’s

Fiscaal plannen = vooruitkijken!

Met een goede fiscale planning kijk je vooruit. Neem je alle fiscale routes mee in je plan. Ben je voorbereid op fiscale risico’s. Neem je geen onnodige omwegen. En: maak je op de juiste manier gebruik van al je mogelijkheden. Dan blijf je problemen voor en weet je zeker dat je niets laat liggen.

Vooraf regelen? Beter.

Vaak word ik gebeld om te helpen als er een probleem met de belastingdienst is ontstaan. Dat doe ik uiteraard met plezier. Maar: het is verstandiger de fiscale aspecten al van tevoren goed te regelen. Dat voorkomt problemen en zorgt ervoor dat je niets mist. Blijf scherp. Hou het overzicht. Voor ondernemers en particulieren geldt: onze proactieve aanpak wérkt!

“Patrick wees me op mogelijkheden waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen. En met mijn persoonlijke fiscale routeplanning weet ik zeker dat ik mijn financiële toekomst zo gunstig mogelijk heb geregeld.”

Fiscale timing is essentieel!

Belangrijke aspect van fiscale planning? Op het juiste moment de juiste beslissingen nemen. Wát doe je, en wanneer doe je dat? Dat kan uiteindelijk een groot verschil opleveren. Ik hou je continu op de hoogte van de fiscale ontwikkelingen en help je scherp te blijven.

“In een informeel gesprek laat ik je zien hoe je álles uit jouw vermogen haalt. Daag me uit! Ik weet zeker dat je geld laat liggen.”

- Mr. Patrick Esselink -

Meesters in fiscale routeplanning!

STARTPUNT

In een goed gesprek stellen we je financiële en fiscale vertrekpunt vast.

BESTEMMINGEN

Zonnige oudedag?
Hypotheek aflossen?
Wereldreis? Eerder stoppen?

RICHTINGEN

Kies je de juiste fiscale
wegen? Hoe bereik je jouw
bestemming het best?

ROUTEPLAN

We brengen de fiscaal
en financieel optimale route voor je in beeld.

VAN START!

Goed voorbereid van start
met de beste route naar
fiscaal gunstig resultaat!

Fiscale Routeplanner

Speciaal voor ondernemers en vermogende particulieren die de juiste fiscale keuzes willen maken heb ik de Fiscale Routeplanner ontwikkeld. In een informeel gesprek stellen we jouw vertrekpunt en doelen vast. In een gedegen fiscaal routeplan maken we de beste route inzichtelijk en ondernemen we de juiste stappen.

Over Juist! Meesterfiscalisten

Oprichter van Juist! Meesterfiscalisten is Mr. Patrick Esselink. Innovatieve en ervaren meester in fiscaal-juridisch advies. En voor alle duidelijkheid: Patrick is bepaald geen ‘stoffige jurist’, maar juist een toegankelijke adviseur. Helder en duidelijk. Een betrokken professional die weet waar hij over praat en je helpt met creatieve oplossingen.